Junqueras: “No podem permetre que guanyin els qui ens han condemnat a 100 anys de presó”

"No hi ha lloc on els catalans se sentin més forts que anant a les urnes"

Publicitat

El líder d’ERC i exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha animat a participar en les eleccions generals d’aquest diumenge i ha assegurat: “No podem permetre que guanyin els qui ens han condemnat a 100 anys de presó”.

Mitjançant Twitter, Junqueras ha escrit una carta des de la presó en la qual ha demanat “tornar a tenyir el mapa de groc” i que els votants confiïn en ERC.

Ha sostingut que aquests comicis són “una oportunitat per dir alt i clar que quan hi ha urnes l’independentisme sempre guanya”, i ha afegit que no hi ha lloc on els catalans se sentin més forts que anant a les urnes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca