Divendres 15 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Junqueras: “No podem permetre que guanyin els qui ens han condemnat a 100 anys de presó”

  "No hi ha lloc on els catalans se sentin més forts que anant a les urnes"

  El líder d’ERC i exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha animat a participar en les eleccions generals d’aquest diumenge i ha assegurat: “No podem permetre que guanyin els qui ens han condemnat a 100 anys de presó”.

  Mitjançant Twitter, Junqueras ha escrit una carta des de la presó en la qual ha demanat “tornar a tenyir el mapa de groc” i que els votants confiïn en ERC.

  Ha sostingut que aquests comicis són “una oportunitat per dir alt i clar que quan hi ha urnes l’independentisme sempre guanya”, i ha afegit que no hi ha lloc on els catalans se sentin més forts que anant a les urnes.

  5,332FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca