La CUP avisa el PP sobre què farà si aconsegueix representació

La formació lamenta que "s'amenaci" i es demanin mesures disciplinàries pel vídeo gravat dins la cambra baixa

La CUP ha denunciat aquest dijous que el PP hagi demanat l’adopció de mesures administratives o disciplinàries contra la candidatura per haver gravat un vídeo dins del Congrés en què candidats pengen un cartell electoral a l’hemicicle. “L’estat espanyol vol prohibir qualsevol crítica al Règim, fins i tot l’humor”, recull un comunicat difós pels anticapitalistes. Segons la formació, es tracta d’una mostra més de la “deriva autoritària sense aturador” de l’Estat i “agradi més o menys al Règim”, avisen, la CUP-PR “seguirà fent humor del que vulgui i combatent la tirania” si obté representació al Congrés el 10-N. Arran de les queixes del PP, Batet ha demanat un informe a la secretaria general de la cambra baixa perquè investigui el vídeo i l’actuació dels candidats.

Així, constaten que l’Estat “cada dia vulnera més drets” i fins i tot “amenaça diputades” abans d’haver obtingut representació.

En la mateixa nota, els cupaires també critiquen que l’Estat compti amb uns aparells judicials “que actuen com a braç repressiu del Règim en contra la llibertat d’expressió i contra qualsevol que s’atreveixi a fer una crítica al sistema, passant per programes d’humor, actors, titellaires, cantants o grups de música”.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Mauri no ha vist el diàleg de Sánchez per “per cap banda”

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, no confia en una sortida dialogada al conflicte polític entre Catalunya i l'Estat i assegura que mentre el...

Bonvehí aposta per fer un partit que “governi bé les institucions”

El president del PDeCAT, David Bonvehí, considera que "l'excepcionalitat" de Junts per Catalunya "ha passat" i que ara "hi ha necessitat de tenir una...

Torrent critica que l’independentisme s’ha agafat “excessivament a la retòrica”

El president del Parlament, Roger Torrent, ha lamentat que els partits independentistes s'hagin centrat durant la legislatura "en una lògica més de competició que...

Així serà el nou curs escolar: Les entrades, el patí, menjadors i accés de les famílies

El curs vinent les entrades, sortides i hores del pati seran esglaonades, els menjadors s'organtizaran en base als grups estables i mantenint la distància...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca