La CUP avisa el PP sobre què farà si aconsegueix representació

La formació lamenta que "s'amenaci" i es demanin mesures disciplinàries pel vídeo gravat dins la cambra baixa

Publicitat

La CUP ha denunciat aquest dijous que el PP hagi demanat l’adopció de mesures administratives o disciplinàries contra la candidatura per haver gravat un vídeo dins del Congrés en què candidats pengen un cartell electoral a l’hemicicle. “L’estat espanyol vol prohibir qualsevol crítica al Règim, fins i tot l’humor”, recull un comunicat difós pels anticapitalistes. Segons la formació, es tracta d’una mostra més de la “deriva autoritària sense aturador” de l’Estat i “agradi més o menys al Règim”, avisen, la CUP-PR “seguirà fent humor del que vulgui i combatent la tirania” si obté representació al Congrés el 10-N. Arran de les queixes del PP, Batet ha demanat un informe a la secretaria general de la cambra baixa perquè investigui el vídeo i l’actuació dels candidats.

Així, constaten que l’Estat “cada dia vulnera més drets” i fins i tot “amenaça diputades” abans d’haver obtingut representació.

En la mateixa nota, els cupaires també critiquen que l’Estat compti amb uns aparells judicials “que actuen com a braç repressiu del Règim en contra la llibertat d’expressió i contra qualsevol que s’atreveixi a fer una crítica al sistema, passant per programes d’humor, actors, titellaires, cantants o grups de música”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca