Iron Maiden actuarà el 25 de juliol a l’Estadi Olímpic

El Primavera Sound i Madness Live uneixen forces en una coproducció per oferir l'únic concert del grup a Espanya el 2020

Publicitat

Iron Maiden actuarà el 25 de juliol de l’any que ve a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc del Primavera Sound. Ho han anunciat aquest dijous l’organització del festival i la productora Madness Live!, que han unit forces en una coproducció per portar la banda britànica de heavy metal a Catalunya en l’únic concert que farà a tot l’Estat el 2020. Les entrades sortiran a la venda el pròxim 12 de novembre a les dotze del migdia, i hi haurà disponible una prevenda per als membres del club de fans. Els grups Within Temptation i Airbourne seran els encarregats d’obrir l’espectacle a l’Estadi Olímpic amb la presentació dels seus últims àlbums. El concert d’Iron Maiden forma part de la gira ‘Legacy of the Beast World Tour’, iniciada el 2018.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca