Impulso Ciudadano acusa Torra de ser “el principal generador de violència a Catalunya” en un acte al Parlament Europeu

El seu president diu que l'independentisme està format per "identitaris que volen acabar amb la convivència"

Publicitat

El president d’Impulso Ciudadano, José Domingo, ha acusat aquest dimarts el president de la Generalitat, Quim Torra, de ser “el principal generador de violència a Catalunya”. En un acte al Parlament Europeu sota el títol ‘Deslleialtat institucional i violència política a Catalunya’, Domingo ha dit que Torra “empara la violència” i la “fomenta”. Segons el president d’Impulso Ciudadano -moviment cívic que té entre les seves finalitats la defensa de la Constitució-, l’independentisme està format per “nacionalistes identitaris que volen acabar amb la convivència a Catalunya”. “La finalitat de les institucions catalans és erradicar qualsevol cosa espanyola”, ha avisat Domingo, que ha acusat els independentistes d’actuar com a “talibans”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes