Impulso Ciudadano acusa Torra de ser “el principal generador de violència a Catalunya” en un acte al Parlament Europeu

El seu president diu que l'independentisme està format per "identitaris que volen acabar amb la convivència"

Publicitat

El president d’Impulso Ciudadano, José Domingo, ha acusat aquest dimarts el president de la Generalitat, Quim Torra, de ser “el principal generador de violència a Catalunya”. En un acte al Parlament Europeu sota el títol ‘Deslleialtat institucional i violència política a Catalunya’, Domingo ha dit que Torra “empara la violència” i la “fomenta”. Segons el president d’Impulso Ciudadano -moviment cívic que té entre les seves finalitats la defensa de la Constitució-, l’independentisme està format per “nacionalistes identitaris que volen acabar amb la convivència a Catalunya”. “La finalitat de les institucions catalans és erradicar qualsevol cosa espanyola”, ha avisat Domingo, que ha acusat els independentistes d’actuar com a “talibans”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca