L’Acampada Uni prepara un torneig de futbol contra el racisme

Ja han fet una segona nit

Publicitat

Els joves que acampen des del dimecres a la plaça Universitat de Barcelona consideren reeixida la seva convocatòria, han avisat que mantindran l’acampada la nit d’aquest dijous i han avançat que preveuen celebrar un “torneig de futbol contra el racisme” el divendres a les 12.00 hores.

En un comunicat, han fet una valoració positiva de les activitats que han programat al llarg del dia, amb “temes com l’ecologisme, el feminisme, el moviment estudiantil i l’internacionalisme”.

“Ens plantem a plaça Universitat per construir el futur que volem”, i han afirmat que les xerrades i debats que hi organitzen han de servir per marcar cap a on encaminar les seves reivindicacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca