Iglesias defineix les declaracions de Marlaska com a “parida”

El líder de Podem reclama a Sánchez que es comprometi per escrit a no pactar amb el PP després del 10-N

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dilluns que les manifestacions del ministre Marlaska comparant la situació a Catalunya amb la del País Basc són una “parida” però formen part d’un “pla” del PSOE per pactar amb el PP després de les eleccions. “Marlaska no és idiota i sap perfectament el que diu”, ha afirmat i “construeix l’excusa que necessita el PSOE per arribar a un acord amb el PP”, perquè “vol utilitzar Catalunya com a excusa per fer les retallades que calen davant la desacceleració econòmica i governar amb el PP”. Iglesias ha emplaçat Sánchez a demostrar que això no és veritat comprometent-se “per escrit” a no pactar amb el PP després de les eleccions del 10-N.

Publicitat

En un acte amb militants a Oviedo, Iglesias ha afirmat que tot plegat forma part del “pla” del PSOE per “treure Podem de qualsevol equació de govern i arribar a un acord amb el PP”. “Els van dir que ‘amb Rivera no’, però al final pot ser que pot ser que amb Casado sí”, ha afirmat Iglesias, que ha acusat el PSOE de repetir les eleccions per esperar que s’enfonsés Podem. “El seu pla és que es parli només de dues coses: de la mòmia i de Catalunya”, ha dit.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca