Iglesias defineix les declaracions de Marlaska com a “parida”

El líder de Podem reclama a Sánchez que es comprometi per escrit a no pactar amb el PP després del 10-N

Publicitat

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dilluns que les manifestacions del ministre Marlaska comparant la situació a Catalunya amb la del País Basc són una “parida” però formen part d’un “pla” del PSOE per pactar amb el PP després de les eleccions. “Marlaska no és idiota i sap perfectament el que diu”, ha afirmat i “construeix l’excusa que necessita el PSOE per arribar a un acord amb el PP”, perquè “vol utilitzar Catalunya com a excusa per fer les retallades que calen davant la desacceleració econòmica i governar amb el PP”. Iglesias ha emplaçat Sánchez a demostrar que això no és veritat comprometent-se “per escrit” a no pactar amb el PP després de les eleccions del 10-N.

En un acte amb militants a Oviedo, Iglesias ha afirmat que tot plegat forma part del “pla” del PSOE per “treure Podem de qualsevol equació de govern i arribar a un acord amb el PP”. “Els van dir que ‘amb Rivera no’, però al final pot ser que pot ser que amb Casado sí”, ha afirmat Iglesias, que ha acusat el PSOE de repetir les eleccions per esperar que s’enfonsés Podem. “El seu pla és que es parli només de dues coses: de la mòmia i de Catalunya”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes