Partits sobiranistes de tot l’Estat reclamen un “acord polític” que contempli el dret a l’autodeterminació i la llibertat dels presos

Formacions de les Balears, Catalunya, Euskadi, Galícia i el País Valencià, signen una declaració conjunta a Barcelona

Formacions sobiranistes de Catalunya, Euskadi, Galícia, el País Valencià i les Balears han signat aquest divendres una declaració política que pregona “la necessitat d’arribar a un acord polític” a nivell estatal que reconegui el dret a l’autodeterminació i inclogui l’alliberament dels presos i el retorn dels exiliats. Representants del BNG, Crida Nacional, CUP, Demòcrates, EH Bildu, ERC, Esquerra Valenciana, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i PDeCAT-Junts per Catalunya han rubricat la Declaració de la Llotja de Mar, un text que subratlla els “retrocessos democràtics” viscuts els darrers temps a l’Estat i que en darrer terme apel·la la comunitat internacional a “possibilitar, donar suport i promoure” les “solucions” al conflicte.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes