Una vintena de joves ocupen la delegació d’Hisenda de Manresa en protesta per la sentència

Els Mossos d'Esquadra han identificat els manifestants que es trobaven a l'interior de les instal·lacions

Publicitat

Una vintena de joves, la majoria menors d’edat, han ocupat aquest matí la delegació d’Hisenda de Manresa, situada al carrer Circumval·lació, en protesta per la sentència. El grup, d’unes 50 persones, s’hi ha dirigit a dos quarts de deu del matí, però a l’interior de les instal·lacions només hi ha entrat una vintena de joves i la resta s’han quedat fora. La policia, que ha tallat l’accés al carrer, ha identificat tots els qui estaven dins de l’edifici. Durant l’hora que ha durat l’ocupació, les instal·lacions han funcionat amb normalitat i la gent ha pogut accedir sense inconvenient. Després de l’ocupació, la policia ha marxat, però els joves han decidit fer una seguda a l’exterior de l’edifici per bloquejar l’entrada d’usuaris.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca