Divendres 15 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Baixen a vuit els hospitalitzats pels aldarulls a Catalunya

  Reben l'alta un ingressat a l'Hospital del Mar i un altre al Sagrat Cor

  El número de ferits ingressats als hospitals catalans pels aldarulls a Catalunya ha baixat a 8, segons l’últim balanç fet públic pel Departament de Salut. En les últimes hores han donat d’alta un ingressat a l’Hospital de Mar i un altre al Sagrat Cor, que segons les últimes informacions el seu estat de poca gravetat. A hores d’ara continuen ingressades quatre persones a l’Hospital de Sant Pau, un de molt greu, un Policia Nacional, i tres greus per lesions oculars que han perdut la visió d’un ull. A l’Hospital Vall d’Hebron es manté hospitalitzada una noia en estat greu, mentre que al Josep Trueta de Girona hi ha dos ferits, un de greu i un altre de menys gravetat. Al Sagrat Cor es manté ingressat un ferit de poca gravetat.

  5,332FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca