Baixen a vuit els hospitalitzats pels aldarulls a Catalunya

Reben l'alta un ingressat a l'Hospital del Mar i un altre al Sagrat Cor

Publicitat

El número de ferits ingressats als hospitals catalans pels aldarulls a Catalunya ha baixat a 8, segons l’últim balanç fet públic pel Departament de Salut. En les últimes hores han donat d’alta un ingressat a l’Hospital de Mar i un altre al Sagrat Cor, que segons les últimes informacions el seu estat de poca gravetat. A hores d’ara continuen ingressades quatre persones a l’Hospital de Sant Pau, un de molt greu, un Policia Nacional, i tres greus per lesions oculars que han perdut la visió d’un ull. A l’Hospital Vall d’Hebron es manté hospitalitzada una noia en estat greu, mentre que al Josep Trueta de Girona hi ha dos ferits, un de greu i un altre de menys gravetat. Al Sagrat Cor es manté ingressat un ferit de poca gravetat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca