El govern surt a la palestra i exigeix una “taula de negociació sense condicions”

Aragonès exigeix al govern espanyol que la Policia actuï "amb proporcionalitat" i amb els criteris fixats pel Parlament

Publicitat

El president del Govern, Quim Torra, ha reclamat al cap de l’executiu espanyol en funcions, Pedro Sánchez, obrir “immediatament” una “taula de negociació sense condicions” per a una “sortida política”: “És la seva obligació”, ha afegit en compareixença a la Galeria Gòtica de Palau, aquest dissabte al migdia. El vicepresident, Pere Aragonès, ha rebutjat l’actitud de la Moncloa i li ha exigit que la Policia Nacional actuï a Catalunya “amb proporcionalitat” i amb els criteris fixats pel Parlament. A Torra i Aragonès els han acompanyat els alcaldes de Tarragona, Pau Ricomà; Girona, Marta Madrenas; i Lleida, Miquel Pueyo, davant l’absència de Colau, que també estava convocada a la reunió prèvia, amb les conselleres Meritxell Budó i Alba Vergès.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca