Mirall tanca l’edició per sumar-se a les concentracions d’aquesta tarda

Publicitat

Revista Mirall ha decidit tancar l’edició d’avui, 14 d’octubre, a les 19h per així sumar-se a les mobilitzacions d’aquest vespre arreu del país.

Davant l’hora greu que viu el país, Mirall considera que la millor manera de respondre a la sentència és participant activament en les mobilitzacions populars d’aquest vespre i canalitzar qualsevol informació a través del seu compte de Twitter.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca