Projekteria [Art Gallery] presenta “Trinus”

L'art emergent també batega al Poble Sec

Publicitat

Per concloure l’itinerari de dissabte, acabem amb un plat fort: l’inauguració de l’exposició Trinus, de Cláudio Garrudo, a Projekteria [Art Gallery].

Aprofitant el IV aniversari de la galeria, iniciada també en ple festival, la galeria proposa festejar-ho d’una forma molt especial i poètica, en sintonia amb l’exposició:

Exposició: Trinus

“Trinus” és la reflexió resultat d’una residència artística a bord d’un vaixell de càrrega que navegava cap a una destinació sense importància. “El que importa és sortir, no arribar”. Des de sobre els contenidors o el pont del vaixell, Cláudio Garrudo capturava, en diversos moments del dia, allò que havia arribat a ell: el mar, només el mar. O potser no.

Programació especial YGW

19h30: Opening Exposició ‘Trinus’ i visita poètica guiada.

Publicitat

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca