B-Murals presenta “Sobreexposicions i cures” i “Videncias y evidencias”

Art urbà a la Sagrera

Publicitat

El centre d’art urbà B-Murals proposa dues exposicions acompanyades per una visita guiada sobre pintura mural al ritme de Marc Gallego DJ.

A continuació l’explicació de la galeria:

Exposició: SOBREEXPOSICIONS I CURES

Què passaria, per exemple, si invertíssim o subvertíssim els colors o la seva alternança a les banderes? En moments d’exaltació nacional o patriòtica, la necessitat de posseir i exhibir una bandera és important. Però també tenir-li cura. O els canvis de les seves característiques, alterarien els nostres propis principis i creences?

Artista: Ampparito

Ampparito (Madrid 1991) és un creador que treballa subvertint objectes, significats i realitats per a generar noves experiències i situacions. Aquestes poden provocar un ampli ventall de resultats, des de la més absoluta indiferència fins a la mes profunda reflexió, passant per desorientació o contemplació.

Publicitat

Exposició: Videncias y evidencias

“Videncias y Evidencias” és el nom que rep el cinquè capítol del llibre “El beso de Judas, fotografía y verdad”, de Joan Fontcuberta.
L’exposició parteix de dues premisses relacionals. D’una banda, la importància de la fotografia en el treball presentat i, de l’altra, la visió personal que es té cap a ella a l’hora de representar-la.

Artista: Gambin Rot

Gambin Rot (València, 1996) ve desenvolupant des de fa temps un treball multidisciplinari que alterna l’obra de taller amb la pintura mural en l’entorn urbà. La memòria es converteix en el fil conductor entre els seus treballs pictòrics que, mitjançant l’anàlisi i la reflexió, ens permet conèixer la seva visió personal del record-oblit.

Programació especial YGW

Dissabte 28.09

12h Xerrada ‘¿Cualquier mediación sobre un rectángulo de colores ha de tener forma de bandera?’ Meta reflexió en veu alta sobre el desaprenentatge. Convidats: Jorge Marzo, Jordi Pallarés i Ampparito.

13h30 Vermut i presentació de la publicació ‘Sobreexposicions i cures’ amb presència dels autors, Jordi Pallarés i Ampparito.

Diumenge 29.09

13h Visita guiada de l’exposició amb presència de l’artista, Ampparito. Exposició ‘Videncies i evidències’ de Gambin.

13h30 Creadors de banderes, limitadors de significats. Joc de dibuixos i creació de nous universos.

14h Visita guiada pels Murals de la Bostik amb Xavier Ballaz de B-MURALS.

Vermut Yzaguirre i música Ilia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes