La conselleria de Cultura es treu de sobre el Pla Nacional de Lectura

La Institució de les Lletres Catalanes serà l'orgàn de l'administració que el coordinarà

Publicitat

La Institució de les Lletres Catalanes (ILC) coordinarà a partir d’ara el Pla Nacional de Lectura. El Consell Assessor de l’ILC ho ha decidit aquest dijous, tot tenint en compte que els representants de les entitats que participen en aquest òrgan consultiu ja formen la taula sectorial de les lletres catalanes. La reunió ha estat la primera que han encapçalat Oriol Ponsatí-Murla com a director de l’ILC i Mariàngela Vilallonga com a consellera de Cultura de la Generalitat.

Així doncs, el Consell Nacional de la Lectura estarà constituït pels representants del Consell Assessor i de la Junta de Govern de la ILC, el director de la qual coordinarà el Pla amb totes les unitats del Departament de Cultura i amb d’altres departaments de la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca