eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El govern creu en Torres-García i Margarida Xirgu per potenciar les realcions amb l’Uruguai

  La ministra d'Educació i Cultura del país sud-americà es compromet a "continuar treballant" amb Catalunya

  El Govern vol potenciar la relació cultural amb l’Uruguai a partir de figures històriques com l’actriu Margarida Xirgu o el pintor Joaquim Torres i García. Després d’una reunió a Montevideo amb la ministra d’Educació i Cultura de l’Uruguai, María Julia Muñoz, el conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, ha anunciat la voluntat d’aprofitar els “lligams històrics” que representen aquestes figures culturals per “explorar” la possibilitat de fer “més activitats” que “agermanin” Catalunya amb l’Uruguai. Per la seva banda, la ministra d’Educació i Cultura del país del Con Sud ha remarcat després de la trobada, a la qual també ha assistit el conseller de Treball, Chakir El Homrani, el seu “compromís a continuar treballant” amb el Govern català. “L’intercanvi cultural apropa molt els pobles”, ha assenyalat Muñoz.

  “A l’Uruguai l’interessa tot el que siguin les relacions amb Europa, l’Àsia o Àfrica, així com amb tots els països amb qui puguem aprendre, rebre o donar experiències”, ha dit la ministra de l’Uruguai després de la trobada amb Bosch i El Homrani, amb els quals també ha abordat qüestions d’educació, com per exemple com fer l’educació més inclusiva o la incorporació de la tecnologia en l’educació.

  Publicitat

  “Tant en cultura com en educació hi hem vist molta afinitat i tenim molt clar que tenim aliats i persones molt pròximes”, ha dit el conseller d’Acció Exterior després de la trobada amb la ministra, que s’emmarca en el viatge que tant ell com El Homrani estan fent a l’Uruguai, en el qual s’estan reunint amb membres del govern del país, figures polítiques i del món econòmic.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca