Swab presenta una secció de la fira pels més menuts

Swab Kids Senses treballa amb la idea que la creativitat dels nens no té límits

Publicitat

Una edició més, Swab dedica una secció de la fira als més petits, potenciant la seva creativitat i integrant l’art en el seu creixement. Aquest any, la zona infantil acull una proposta artística que estimula els sentits, de manera que adopta el nom de Swab Kids Senses. Un espai en col·laboració amb Fundació Ernesto Ventós, que proposa un laboratori sensitiu en què les olors juguen un paper protagonista. L’estètica transcendeix el visual i adquireix una nova dimensió.

Swab Kids Senses treballa amb la idea que la creativitat dels nens no té límits, i aposta pel contacte amb l’art com a part fonamental del seu desenvolupament.

Es presenta als nens les diferents obres de NASEVO, que estaran exposades a l’estand de la fira SWAB. Es pregunten sobre el contingut de cada obra, expliquen qui és el seu autor NASEVO i quina olor li assignarien a cadascuna.

Investiguen sobre les essències que porten (tantes com obres) per relacionar cadascuna amb una obra. Oloren cada obra. Coneixen quina essència havia assignat NASEVO a cadascuna, que no ha de ser coincident amb la seva. Finalment cadascun decora o pinta un nas de cartró i li aplica una olor. Els participants es podran portar aquesta nas a casa de record.

Publicitat

Aquest taller pretén desenvolupar un dels principals objectius de la Fundació Ernesto Ventós, que es basa en establir una relació clara entre l’art contemporani i l’olfacte. Es presenten obres de NASEVO i s’estableix un vincle amb alguna de les essències que s’ofereixen. El taller està obert a nens de diferents edats, que poden estar acompanyats (si es vol) pels pares.


Calendari:

Dijous, 26 de setembre

Taller de 18h a 19h

Divendres, 27 de setembre

Taller de 18h a 19h

Dissabte, 28 de setembre

Taller de 12:30h a 13:30h

Taller de 17h a 18h

Taller de 18h a 19h

Diumenge, 29 de setembre

Taller de 12:30h a 13:30h

Taller de 17h a 18h

Taller de 18h a 19h

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes