Apple arrenca la prevenda de l’iPhone 11 i aquests són els seus preus a l’Estat

Pel que fa als colors, està disponible en sis tons diferents: malva, verd, groc, negre, blanc i vermell

Publicitat

Apple posa a la venda de manera anticipada aquest divendres la seva nova gamma de telèfons intel·ligents iPhone 11, abans que arribin al mercat el proper 20 de setembre, a un preu de 809 euros en el cas del model estàndard (el nou iPhone XR) i de 1.159 euros en el cas de l’iPhone 11 Pro.

L’operador Orange ha revelat els preus als quals vendrà de manera anticipada tota la nova sèrie de terminals d’Apple a Espanya a partir de les 14.00 hores, l’hora en què també comença la prevenda des de la web oficial de la companyia.

L’iPhone 11, hereu de l’iPhone XR de l’any 2018 i que va ser presentat aquest dimarts juntament amb la resta de la sèrie iPhone 11 a Cupertino (Estats Units), compta amb una versió base amb 64GB d’emmagatzematge per 809 euros (799 euros amb Orange), una altra de 128GB per 849 euros i una tercera de 256GB per 959 euros amb l’operador.

Pel que fa als colors, està disponible en sis tons diferents: malva, verd, groc, negre, blanc i vermell.

Publicitat

Per la seva banda, el model iPhone 11 Pro, successor de l’iPhone XS de l’any 2018, es ven a un preu de 1.159 euros (1.129 euros amb Orange) en la seva versió base de 64GB d’emmagatzematge, mentre que les versions de 256 i 512GB es venen amb l’operador per 1.299 i 1.499 euros, respectivament.

La versió 11 Pro Max compta amb una versió base de 64GB i es vendrà a 1.259 euros (1.239 euros amb Orange), amb dues configuracions possibles més, una amb 256GB per 1.399 euros i la màxima per 512GB per 1.599 euros amb la companyia de telefonia.

Tant l’iPhone 11 Pro com el model Max es venen en quatre colors: verd fosc, gris espacial, plata i or.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca