El Govern britànic confirma que el Parlament cessarà aquest dilluns la seva activitat

L'Executiu compta amb el permís de la reina, Isabel II

Publicitat

El Govern britànic ha confirmat que la suspensió de l’activitat parlamentària començarà aquest mateix dilluns, quan acabi un debat en el qual previsiblement l’oposició tombarà una altra vegada el pla del primer ministre, Boris Johnson, de convocar eleccions anticipades.

L’Executiu compta amb el permís de la reina, Isabel II, per donar per conclosa la sessió fins a mitjans d’octubre, quan faltaran un parell de setmanes per la data establerta per sortir de la UE. Aquesta suspensió estava prevista aquesta mateixa setmana.

Un portaveu de Downing Street ha confirmat davant dels mitjans que el Parlament quedarà tancat una vegada hagin conclòs els tràmits previstos aquest dilluns, entre els quals hi ha el debat sobre la moció per a un avançament electoral.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes