La Moncloa respon a Torra que la sentència de l’1-O l’haurà de complir

Celaá creu que no hi ha canvis en el discurs del president de la Generalitat

Publicitat

La ministra portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, ha afirmat que la sentència del Tribunal Suprem (TS) sobre l’1-O s’espera per a la primera quinzena d’octubre i ha replicat al president de la Generalitat, Quim Torra, que l’haurà “d’acatar i complir”. En la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Celaá ha valorat d’aquesta manera que en la conferència des de Madrid d’aquest dijous Torra avisés que davant d’una sentència condemnatòria s’obrirà una nova etapa per “culminar” la independència. Segons Celaá, aquestes declaracions no suposen cap canvi en el discurs de Torra.

“El govern respecta l’estat social, democràtic i de dret. La sentència ha de ser respectada per totes les forces polítiques espanyoles i pels líders de les comunitats. Les sentències han de ser acatades i, per tant, la compliran”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca