Cuixart crida a la mobilització

El president d'Òmnium assegura que les condemnes seran una "palanca de transformació"

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha fet una crida a la mobilització de cara a la Diada amb una carta dirigida als socis de l’entitat sota el títol: ‘Per tornar-ho a fer, l’11-S i cada dia, hi hem de tornar a ser”. En l’escrit, Cuixart assegura que s’utilitzaran les condemnes del Tribunal Suprem (TS) com a “palanca de transformació”. “Aquesta Diada demostrarem de nou que el poble no falla mai. I que davant un Estat que empresona la llibertat d’expressió i el dret a la protesta pacífica, mai renunciarem a la mobilització com a instrument per millorar la societat”, afegeix.

Publicitat

Segons Cuixart, la sentència del Suprem no representarà la visualització de cap derrota sinó un “pas imprescindible més en el llarg camí cap a la llibertat”. I a menys d’una setmana de la Diada, s’ha mostrat convençut que s’omplirà els carrers de Barcelona i es demostrarà al món que el món sobiranista “no renuncia a exercir el dret a l’autodeterminació”.

“Perquè com van fer els lluitadors antifranquistes, ens tocarà combinar l’acció noviolenta i la mobilització constant amb la construcció d’alternatives, al servei de la cultura, la cohesió social i la justícia social”, defensa Cuixart en la carta.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca