El Govern nomena Isidre Sala nou delegat als EUA i el Canadà en substitució de Victòria Alsina

L'executiu obrirà un nou concurs públic per la plaça en els propers tres mesos

El Govern ha nomenat aquest dimarts Isidre Sala com a nou delegat de Catalunya als Estats Units i el Canadà. El fins ara director general d’Afers Globals d’Acció Exterior substituirà en el càrrec a Victòria Alsina. En els propers tres mesos, l’executiu té previst obrir un nou concurs públic per la plaça, que Alsina ja havia aconseguit per aquest procediment. La fins ara delegada plega per motius personals perquè ha trobat una altra oferta laboral en el món acadèmic, segons fonts d’Exteriors. A la conselleria, Isidre Sala ha fet tasques per la cooperació entre el Govern i organitzacions multilaterals amb l’objectiu de contribuir a l’aportació catalana als reptes globals.

Publicitat

Abans de la seva etapa al Govern, Sala va treballar com a expert en institucions financeres internacionals i altres organitzacions internacionals. Però gran part de la seva carrera professional l’ha desenvolupat a ACCIÓ, des del 2004 al 2014, on va ser director de la divisió de cooperació internacional des del 2008.

Sala, llicenciat en Ciències Econòmiques, té un màster en Diplomàcia i Acció Exterior per la Universitat Pompeu Fabra i un postgrau en Estudis de Desenvolupament per la Universitat Autònoma de Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes