El TSJC fixa per al 25 i 26 de setembre el judici contra Torra per desobediència a la JEC amb els llaços grocs

El Parlament havia establert justament aquests dos dies per celebrar el debat de política general

Publicitat

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fixat per al 25 i 26 de setembre el judici contra el president de la Generalitat, Quim Torra, per desobediència a les resolucions de la Junta Electoral Central (JEC) sobre la retirada de llaços grocs de les façanes dels edificis de la Generalitat en campanya electoral, o, subsidiàriament, un delicte de denegació d’auxili a l’autoritat competent. L’origen de la causa és una querella de la fiscalia. El Parlament havia establert justament aquests dos dies per celebrar el debat de política general. La sala ha rebutjat citar com a testimonis una dotzena de vocals de la JEC demanats per la defensa de Torra, ja que considera que “no es justifica cap relació personal amb les conductes atribuïdes a l’acusat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca