Neix el segell Baobab especialitzat en llibres il·lustrats

Publicitat

El segell Baobab ha nascut amb la voluntat de convertir-se en punt de trobada de l’àlbum il·lustrat, ha informat aquest dimecres Planeta en un comunicat.

Ha publicat en català ‘Què bigotis em passa?’, d’Olga de Dios i Maria Leach, i ‘Et regalo el món’, d’Stacey McCleary i Carmen Saldaña.

Baobab vol que els seus llibres “connectin amb diferents públics i edats i que posin en valor la importància de la literatura per si mateixa”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca