Buch s’autodescarta com a presidenciable

Buch veu "prioritari" aprovar els pressupostos i demana compatibilitzar confrontació i diàleg

Publicitat

El conseller d’Interior, Miquel Buch, no vol ser candidat a la presidència de la Generalitat en cas de noves eleccions. Tot i que assegura que el president Torra va assumir el càrrec de manera puntual, no tant per aspirar a repetir en el càrrec, l’expresident de l’AMI ha tirat pilotes fora.

“Ja ha dit (Torra) que ell està complint un paper molt concret davant la situació que està vivint el país. Ha fet un paper que no ha estat fàcil ni còmode. Ell sempre ha dit que ho feia de manera puntual. No crec que canviï d’opinió”, ha resolt.

També ha considerat que l’expresident de la Generalitat Artur Mas no té l'”objectiu” de tornar al càrrec, encara que ha expressat que les seves opinions es tenen molt en compte, com les del president legítim Carles Puigdemont.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca