Dilluns 09 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  JxCat dona suport a les protestes de Hong Kong i demana “negociació sense amenaces ni coaccions”

  En un comunicat, el partit ha dit que es tracta d'uns moments crucials per a la llibertat d'aquesta ciutat

  JxCat ha mostrat aquest dijous el seu suport a les protestes que tenen lloc a Hong Kong (la Xina) i ha demanat una “negociació sense amenaces ni coaccions”.

  En un comunicat, el partit ha dit que es tracta d’uns moments crucials per a la llibertat d’aquesta ciutat”, on els manifestants demanen la retirada de la proposta de llei d’extradició a la República Popular Xinesa i la dimissió de la governadora de la ciutat.

  JxCat ha afirmat que Hong Kong té “l’inalienable dret de tot territori a la llibertat de les seves ciutadanes i ciutadans” i ha ressaltat que el govern de Pequín (la Xina) pretén centralitzar i homogeneïtzar el país.

  També han dit que des de l’arribada de Xi Jinping a la presidència el país s’ha tornat més autoritari i pretén restar llibertats a Hong Kong.

  Finalment, el partit ha dit que dona suport al dret a l’autodeterminació de la ciutat i “demana l’alliberament dels seus presos polítics”.

  6,117FansM'agrada
  1,044SeguidorsSeguir
  15,583SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca