Aquí van de vacances dels polítics catalans

Uns escullen destinacions com Atenes o Tailàndia mentre que d'altres opten per quedar-se a prop de casa

Publicitat

Temps amb la família, per la lectura i per viatjar a diferents indrets de Catalunya, o més enllà. Els polítics catalans també agafen vacances i opten per trencar el ritme frenètic del darrer curs polític de diferents maneres. El president del Govern, Quim Torra, ha decidit fer una escapada al Prepirineu català i fer sortides per la muntanya, mentre que el vicepresident, Pere Aragonès, s’ha quedat al seu poble per passar les primeres vacances d’estiu amb la seva filla, que només té uns mesos. Lorena Roldán, de Ciutadans, ha volat fins a Atenes, mentre que el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha tornat a triar Menorca com a destinació. La líder dels comuns, Jéssica Albiach, farà i desfarà maletes tot l’agost, una de les quals les prepararà per viatjar a Tailàndia. El popular Alejandro Fernández va escollir Astúries al juliol i la cupaire Natàlia Sànchez, Euskadi.

Torra fa una escapada al Prepirineu amb la família

El president del Govern, Quim Torra, ha optat per no marxar de vacances fora del país i quedar-se aquests dies amb la família a Catalunya. Aquesta setmana ha fet una escapada curta al Prepirineu català amb la família, on ha sortit a fer caminades per la muntanya. També ha tret partit del temps lliure per a llegir, escriure, fer activitats culturals, mantenir reunions i contactes. Dissabte, Torra ja reprendrà l’activitat pública amb l’acte d’homenatge a les víctimes del 17-A a Barcelona.

Aragonès fa les primeres vacances amb la seva filla petita

Publicitat

Per la seva banda, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha optat per quedar-se al seu poble, Pineda de Mar, a passar els dies de vacances. Pocs mesos després del naixement de la seva filla, la Clàudia, el conseller d’Economia vol passar amb ella les setmanes d’agost que no hagi d’ocupar-se d’altres conselleries.

Roldán desconnecta amb la mitologia a Atenes, la lectura i la família

La nova líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, aprofita les vacances per a viatjar a Atenes, on explica que podrà gaudir de la mitologia grega, que l’apassiona, i de la gastronomia del país. Com la resta de polítics, també podrà passar uns dies amb la seva família i amics, i passejar amb els seus dos gossets. També ha revelat que avança en lectures que tenia pendents, com ‘Reina Roja’, de Juan Gómez-Jurado, i ‘Sapiens’, de Yuval Harari.

Iceta se’n va a Menorca acompanyat de llibres

El líder del PSC, Miquel Iceta, no ha arriscat i ha passat uns dies a Menorca, on viatja cada estiu. Allà aprofita per visitar la seva platja preferida, la Cala Pregonda. A l’illa també opta per explotar un dels seus passatemps preferits durant les vacances: llegir. L’últim llibre que ha passat per les seves mans ha estat ‘Je dirai malgré tout que cette vie fut belle’, del periodista i filòsof francès Jean d’Ormesson.

Albiach recorre Tailàndia, Andalusia i la Costa Brava

La presidenta de CatECP, Jéssica Albiach, dedica el seu mes de vacances als viatges. Mentre que a principis d’agost ja ha gaudit d’uns dies amb un grup d’amics a les platges de Màlaga i Cadis, a Andalusia, a finals de mes tornarà a passar per la costa, en aquest cas la catalana. Com cada any, estarà uns dies amb la família a un càmping de la Costa Brava. També té previst viatjar a Tailàndia amb la seva mare per celebrar els 40 anys que la líder dels comuns ha fet enguany.

Fernández visita la família a Astúries

El líder del PP, Alejandro Fernández, va fer les vacances al juliol, quan va marxar a Astúries, la terra de la seva família, per fer-los una visita, relaxar-se i compensar amb ells el temps que diu que li roba la política. Fernández i la seva família van patir dijous passat un dur cop personal amb la mort del pare del líder popular, que va patir un infart. Durant l’agost, Fernández es queda a Catalunya treballant.

Natàlia Sànchez tria la família, el caiac i una escapada a Euskadi

La diputada de la CUP Natàlia Sànchez ha apostat per passar l’estiu a les comarques gironines, casa seva, i s’estarà a Sant Miquel de Campmajor, al Pla de l’Estany, on aprofitarà per passar temps amb la família i fer caiac. Per acabar d’arrodonir les vacances, anirà uns dies a Euskadi.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes