Paluzie no entén “la pell fina” d’ERC

L'ANC es reivindica com a entitat que condiciona l'agenda política

Publicitat

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha defensat que la seva “essència des que va néixer” l’entitat és condicionar l’agenda política “des de fora”. Després que l’exdiputat d’ERC al Congrés Joan Tardà considerés que l’assemblea “s’equivocava” en actuar com a “contrapoder”, Paluzie ha afirmat en una entrevista a RAC1 que l’ANC sempre ha estat “curosa” en mantenir la seva “neutralitat” i “apartidisme”. Per tot plegat, ha dit que no acaba d’entendre la “pell fina d’un cantó concret”, el dels republicans, i ha afirmat que les seves declaracions “més dures” com a presidenta han estat les adreçades a JxCat pel pacte a la Diputació de Barcelona amb el PSC.

Preguntada per si l’amnistia pot ser una sortida per als polítics presos, Paluzie –qui ha admès que necessitaria tenir més informació per opinar sobre aquesta qüestió-, ha dubtat si aquesta via pot “tallar el camí jurídic internacional”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca