eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La 34a edició dels Premis Goya se celebrarà a Màlaga

  La 34a edició dels Premis Goya se celebrarà a Màlaga

  Els Premis Goya es tornaran a celebrar lluny de Madrid l’any vinent i es traslladaran a Màlaga, després del seu pas per Sevilla l’any 2020. Sense anunciar-ho formalment, l’Acadèmia del Cinema espanyol ha esvaït els dubtes sobre quina ciutat ha d’acollir la propera edició dels guardons i ha convocat per aquest dimarts una roda de premsa a Màlaga, amb l’alcalde de la ciutat, Francisco de la Torre, i el vicepresident de l’Acadèmia, Rafael Portela, per “tractar” sobre la 34a edició dels premis. Una edició que, segons avança la convocatòria, se celebrarà al gener, més d’hora del que és habitual tenint en compte l’avançament dels Oscar 2020, que s’escauran el 9 de febrer. Amb l’elecció de Màlaga s’han descartat les també candidates València, Palma i Madrid.

  Amb l’elecció de Màlaga, els Goya se celebraran per primera vegada dos anys consecutius fora de Madrid. L’any passat, la ciutat escollida va ser Sevilla. Anteriorment, només havien sortit de la capital espanyola l’any 2000, quan els premis es van celebrar a Barcelona.

  Publicitat

  Tots els detalls sobre els premis es coneixeran aquest dimarts en una roda de premsa de l’Acadèmia amb l’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca