Mor el director cinematogràfic Josep Antoni Salgot

Va dirigir films com 'Serenata a la claror de la lluna', 'Mater amatissima' i 'Dama de Porto Pim'

Publicitat

El director cinematogràfic Josep Antoni Salgot ha mort, tal com ha informat aquest dilluns l’Acadèmia de Cinema Català a través del seu compte de Twitter. Nascut a Aiguafreda (Vallès Oriental) l’any 1953, ha realitzat el curtmetratge ‘Madison’ (1977), i pel·lícules com ‘Serenata a la claror de la lluna’ (1978), ‘Mater amatissima’ (1979-80), ‘Estació central’ (1989), ‘Dama de Porto Pim’ (2001) i ‘Myway’ (2008). L’Acadèmia de Cinema Català ha lamenta la mort del director de cinema Josep Antoni Salgot i ha recordat que va ser membre fundador de l’ACC.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca