BeComú s’absté a demanar al Govern que reguli els lloguers

ERC i JxCat voten a favor mentre l'oposició critica el "fracàs" de Colau en habitatge

Publicitat

El ple de Barcelona ha instat aquest dimarts el Govern a iniciar els tràmits per fer un projecte de llei per tal de regular el preu dels lloguers. En una sessió extraordinària a petició de ERC i JxCat i després que el Parlament tombés el decret del Govern per regular els lloguers, la proposició ha tirat endavant amb el vot a favor d’ERC i JxCat, l’abstenció de BComú i PSC i el vot en contra de Ciutadans, PP i Barcelona pel Canvi. Davant les acusacions de “fracàs” en matèria d’habitatge al govern municipal, la regidora d’Habitatge, Lucía Martín, ha demanat a ERC i JxCat que deixin de “fer teatre” i “escenificacions” i que es posin a “treballar en allò que fa anys que ignoren”. El ple també ha acordat crear una comissió no permanent d’estudi per analitzar l’aplicació i repercussió que tindria la regulació del preu dels lloguers tant a Barcelona com a l’àrea metropolitana.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes