L’estudi català Altered Matter estrena mundialment el vídeojoc ‘Etherborn’

El projecte, que ha comptat amb el suport del Govern, es basa en l'exploració, la navegació per nivells i la lògica

L’estudi català Altered Matter ha estrenat mundialment el vídeojoc ‘Etherborn’, una aventura en 3D que ha comptat amb el suport del Departament de Cultura en diverses fases del desenvolupament. Es tracta d’un joc experimental del gènere dels trencaclosques. El vídeojoc ofereix el català entre els idiomes disponibles per jugar-hi, gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística. ‘Etherborn’ va participar, ara fa tres anys, en la segona edició de Gamebcn, la incubadora de projectes de vídeojocs que compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals. Altered Matter té la seu a Barcelona i està integrat per cinc joves catalans.

Publicitat

‘Etherborn’ ha aconseguit premis en l’àmbit estatal i internacional. També és el primer joc que la FoxNext Games, una divisió de 20th Century Fox, ha incorporat a la seva línia de suport a jocs independents innovadors, amb ajuda de finançament, producció i màrqueting.

Es tracta d’un joc de plataformes ambiental basat en la navegació per nivells, la lògica, l’exploració i la comprensió d’estructures que alteren la gravetat. Té lloc en un món on les lleis de la física i la gravetat es comporten de manera diferent a l’habitual.

Els escenaris són trencaclosques que els jugadors hauran d’explorar per esbrinar quina és lògica del comportament de cadascun i trobar el camí correcte per avançar i desbloquejar el nivell. L’estètica del joc segueix les tendències més modernes de l’art i la il·lustració digital, segons indiquen els seus responsables.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes