La Fundació Catalunya La Pedrera dedicarà una exposició monogràfica a l’artista Bill Viola

'Bill Viola. Miralls de l’invisible' s'inaugurarà el 4 d’octubre i es podrà visitar fins el 5 de gener de 2020

La Fundació Catalunya La Pedrera dedicarà una exposició monogràfica a l’artista nord-americà Bill Viola. ‘Bill Viola. Miralls de l’invisible’ s’inaugurarà el 4 d’octubre a La Pedrera i es podrà visitar fins el 5 de gener de 2020. Com ha destacat La Pedrera, Viola (Nova York, 1951) és considerat “un pioner en el desenvolupament del videoart” i la seva obra, que ha evolucionat en paral·lel a la tecnologia del vídeo, “explora la condició humana abordant temes universals com el naixement, la mort, l’amor, el dolor o la redempció”. L’exposició ‘Bill Viola. Miralls de l’invisible’ a La Pedrera constitueix un recorregut per la trajectòria de l’artista, des d’obres significatives dels seus inicis, com ‘Reflecting pool’ (1977-1979), fins a l’actualitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes