Forn demana una investigació “a fons” i depurar responsabilitats polítiques després de les informacions sobre el 17-A

L'exconseller d'Interior es refereix a les "noves proves de la connexió" de l'imam de Ripoll amb el CNI

Publicitat

L’exconseller d’Interior Joaquim Forn ha demanat aquest dimarts una investigació “a fons” i que es depurin responsabilitats polítiques després que hagin aparegut noves informacions que apunten que el CNI tenia l’imam de Ripoll com a confident fins al 17-A i coneixia les activitats de la cèl·lula. A través de Twitter, l’exconseller s’ha referit a aquestes “noves proves” que ha publicat el diari ‘Público’ de la “connexió de l’imam amb el CNI”. “Cal exigir una investigació a fons, depurar responsabilitats polítiques, i també en els mitjans de comunicació que difonien les tesis del Ministeri de l’Interior sense contrastar”, ha remarcat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes