27 galeries i 70 artistes, protagonistes del Barcelona Gallery Weekend 2019

L'esdeveniment llança un nou format per Composicions, el programa que porta l'art fora dels espais de les galeries

El Barcelona Gallery Weekend 2019 se celebrarà enguany del 10 al 13 d’octubre a 27 galeries de la ciutat de Barcelona i comptarà amb la participació de galeries de L’Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i el Monjos. Més de 70 artistes participaran amb programes dirigits a professionals, col·leccionistes i públic general posaran en relleu el paper crucial de les galeries en el patrimoni cultural contemporani. Paral·lelament al programa d’exposicions en galeries, Barcelona Gallery Weekend oferirà un programa públic d’activitats que inclou Composicions, ARCO GalleryWalk, Artévete i Programa d’Adquisicions. Amb l’objectiu de destacar la importància de l’art en el procés de construcció de les ciutats, la cinquena edició de l’esdeveniment llança un nou format per Composicions, el programa d’intervencions artístiques concebut específicament per als quatre dies del Barcelona Gallery Weekend que porta l’art fora dels espais de les galeries.

Publicitat

Composicions posarà l’accent en la seva accessibilitat i donarà visibilitat al paper de les galeries com a promotores del patrimoni cultural contemporani. Comissariada aquest any per Juan Canela, cofundador del BAR project i investigador associat de osloBIENNALEN First Edition, la nova edició del programa Composicions se centrarà en descobrir o revisar espais públics emblemàtics de Barcelona a través de la conjunció del llenguatge artístic contemporani, l’arquitectura i l’urbanisme. Els visitants podran veure les intervencions passejant pels carrers i també dins de qualsevol itinerari o en visites guiades dissenyades per Barcelona Gallery Weekend per connectar les galeries participants.

Participaran a Composicions els artistes Mercedes Mangrané (Ana Mas Projects), Felipe Mujica (Die Ecke Arte Contemporáneo), Erick Beltrán (Galeria Joan Prats), Daniela Ortiz (àngels barcelona) i Marc Vives (etHALL).

Com en edicions anteriors, Barcelona Gallery Weekend ofereix diferents tipus de rutes guiades a les exposicions del programa, incloent itineraris específicament dissenyats tant per a professionals, com per a joves col·leccionistes i el públic en general. Entre aquests itineraris guiats, la Fundación ARCO col·labora una vegada més amb Barcelona Gallery Weekend a través dels ARCO GalleryWalks i propicia un acostament dels ciutadans a les galeries. En la mateixa línia, la iniciativa Artévete torna amb un programa de trobades i visites per aprofundir en el coneixement del seu mercat de l’art contemporani i estimular l’adquisició d’obres a través d’un calendari dedicat als programes i esdeveniments especials dirigits pels ambaixadors de l’art.

Galeries

Les galeries que participaran a Barcelona Gallery Weekend 2019 són 3 Punts Galeria, ADN Galería, Alalimón, ÀMBIT Galeria d’Art, Ana Mas Projects, àngels barcelona, Arte Aurora Galería, Artur Ramon Art, Bombon Projects, Die Ecke arte contemporáneo, Dilalica, Espai Tactel Toormix, etHALL, Galería Carles Taché, Galeria Contrast, Galeria Joan Prats, Galeria Marc Domènech, Galeria Toni Tàpies, Galería Zielinsky, L&B Gallery, Mayoral, Nogueras Blanchard, Palmadotze Galeria d’art, Pigment Gallery, RocioSantaCruz, Sala Parés i Víctor Lope Arte Contemporáneo.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca