Els taxistes diuen que l’impacte del Sónar és superior al del MWC i esperen que es resolgui el conflicte amb els ‘riggers’

Tito Álvarez assegura que respectaran i donaran suport als muntadors del festival si fan vaga

Publicitat
El portaveu d’Élite Taxi, Alberto ‘Tito’ Álvarez, ha assegurat aquest dimecres que l’impacte del Sónar és superior al del Mobile World Congress i ha mostrat l’esperança que el conflicte laboral els treballadors contractada per la Fira pel muntatge del festival es resolgui. “Junt amb la Nit de Cap d’Any és el millor esdeveniment de l’any amb diferència”, ha subratllat Álvarez. Tot i així, ha garantit que si els ‘riggers’ van finalment a la vaga els taxistes la respectaran i hi donaran suport “com a treballadors que som” i perquè “ens hem de donar suport uns als altres”. Aquest dimecres, s’ha celebrat una trobada als serveis territorials del Departament de Treball per tal d’evitar la convocatòria de la vaga, tot i que Fira de Barcelona no hi ha acabat participant.
No obstant això, fonts de la fira asseguren que el festival s’acabarà celebrant ja que podria contractar una altra empresa perquè faci el muntatge.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca