Manuela Carmena serà la pregonera de les festes de La Mercè de Barcelona

El cartell el protagonitza una dona negra i també hi apareix el vaixell Open Arms

Publicitat

L’exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena serà la pregonera de La Mercè del 2019, segons ha anunciat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat. El pregó serà el 20 de setembre al Saló de Cent del consistori. Carmena va viure a Barcelona fugint de la repressió política l’any 1966. Mentre estava a Catalunya va participar en la creació de l’associació clandestina ‘Dones Democràtiques’, juntament amb Montserrat Roig i Mercè Olivares. Tres anys més tard va tornar a Madrid. El cartell de la festa major de la capital catalana és obra de la il·lustradora Maria Corte. La Mercè d’enguany és una dona negra i al seu cabell es poden veure diferents figures, entre elles el vaixell Open Arms. Beirut és la ciutat convidada d’aquest any.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca