Els Festivals Alta Segarra donen el tret de sortida aquest cap de setmana amb Mishima i Jo Jet i Maria Ribot

Els municipis de Pujalt, Aguilar de Segarra i Calaf acolliran sis concerts durant aquest juliol

Els Festivals Alta Segarra enceten una nova edició aquest cap de setmana amb dos concerts a Pujalt (Anoia). La capella de la Puríssima Concepció acollirà els espectacles musicals de Jo Jet i Maria Ribot (12 de juliol) i Mishima (13 de juliol). Aquest any, la proposta musical itinerant passa també per Aguilar de Segarra (Bages) amb l’espectacle ‘La Tendresse’ d’Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project (19 de juliol). En aquest cas, serà a l’església de Sant Andreu, on l’endemà també es podrà gaudir del cantautor Roger Mas acompanyat de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Per últim, el Bosquet del Rentador de Calaf serà l’escenari del darrer cap de setmana amb un concert de Guillem Roma acompanyat d’Alessio Arena (26 juliol). Dissabte 27 es clouran els Festivals amb un espectacle de The Pinker Tones i el Quartet Brossa.

Publicitat

La quarta edició dels Festivals Alta Segarra manté la fórmula d’èxit que està contribuint al seu creixement i consolidació. Es tracta d’una proposta itinerant que vol posar en valor els pobles de l’Alta Segarra i els seus indrets més emblemàtics, a banda d’oferir una proposta cultural de qualitat als veïns i turistes que visiten aquest territori, i ser un referent gastronòmic amb l’aposta que fa per tastos amb productes quilòmetre zero.

El preu de les entrades oscil·la entre els 12 i el 17 euros, segons el concert, i hi haurà l’opció d’agafar les entrades amb o sense tast gastronòmic. Aquest tast té un cost de 10 euros. L’abonament, que inclou els sis concerts, té un cost de 80 euros, el qual també es pot adquirir amb els tastos per a tots els concerts per 120 euros.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes