Els Festivals Alta Segarra donen el tret de sortida aquest cap de setmana amb Mishima i Jo Jet i Maria Ribot

Els municipis de Pujalt, Aguilar de Segarra i Calaf acolliran sis concerts durant aquest juliol

Els Festivals Alta Segarra enceten una nova edició aquest cap de setmana amb dos concerts a Pujalt (Anoia). La capella de la Puríssima Concepció acollirà els espectacles musicals de Jo Jet i Maria Ribot (12 de juliol) i Mishima (13 de juliol). Aquest any, la proposta musical itinerant passa també per Aguilar de Segarra (Bages) amb l’espectacle ‘La Tendresse’ d’Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project (19 de juliol). En aquest cas, serà a l’església de Sant Andreu, on l’endemà també es podrà gaudir del cantautor Roger Mas acompanyat de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Per últim, el Bosquet del Rentador de Calaf serà l’escenari del darrer cap de setmana amb un concert de Guillem Roma acompanyat d’Alessio Arena (26 juliol). Dissabte 27 es clouran els Festivals amb un espectacle de The Pinker Tones i el Quartet Brossa.

Publicitat

La quarta edició dels Festivals Alta Segarra manté la fórmula d’èxit que està contribuint al seu creixement i consolidació. Es tracta d’una proposta itinerant que vol posar en valor els pobles de l’Alta Segarra i els seus indrets més emblemàtics, a banda d’oferir una proposta cultural de qualitat als veïns i turistes que visiten aquest territori, i ser un referent gastronòmic amb l’aposta que fa per tastos amb productes quilòmetre zero.

El preu de les entrades oscil·la entre els 12 i el 17 euros, segons el concert, i hi haurà l’opció d’agafar les entrades amb o sense tast gastronòmic. Aquest tast té un cost de 10 euros. L’abonament, que inclou els sis concerts, té un cost de 80 euros, el qual també es pot adquirir amb els tastos per a tots els concerts per 120 euros.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca