JxCat pressiona ERC per revertir els acords amb el 155 i constata que la unitat de l’independentisme “ha tocat fons”

Assenyalen que en 28 municipis ERC ha pactat contra JxCat malgrat els postconvergents són la força més votada

JxCat pressiona ERC per acordar una “agenda de reversió dels acords amb el 155” incloent la Diputació de Barcelona. En roda de premsa després d’una reunió de coordinació estratègica, la diputada del Parlament i regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha constat que la unitat de l’independentisme “ha tocat fons” i “està més lluny que mai” després del triple cicle electoral. La proposta concreta és revertir els acords municipals en què ERC té l’alcaldia tot i que JxCat és la força més votada i han posat Sant Cugat, Figueres i Cervera com a exemples més destacats. Segons ha explicat el secretari d’organització del PDeCAT, Ferran Bel, en 28 municipis ERC ha pactat en contra JxCat tot i que els postconvergents eren la força més votada i a la inversa, segons ha dit, només ha passat en 7 municipis.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes