El Festival Vida 2019 s’acomiada amb 32.500 espectadors

La propera edició del festival se celebrarà del 2 al 4 de juliol de 2020mete

Publicitat

El Festival Vida 2019 ha tancat aquesta matinada la seva sisena edició amb un balanç de 32.500 espectadors, aproximadament un miler menys que l’any passat. Aquesta és la xifra d’assistència que ha facilitat l’organització, i és la suma de tres nits de concerts al recinte de la Masia d’en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, per on han passat artistes com Madness, The Charlatans, Sophie van Etten, Hot Chip o Jose González, entre altres. Segons ha avançat el festival, la propera edició se celebrarà del 2 al 4 de juliol del 2020 al mateix emplaçament, i el primer artista confirmat per la nova cita són els canadencs Destroyer, liderats pel músic Daniel Bejar. Les entrades es posaran a la venda aquest mateix mes de juliol.

Aquesta edició del Vida ha sumat un miler d’espectadors menys que la darrera, a la qual van assistir 33.500 persones. En part, això es podria explicar perquè l’any passat es va incloure un quart dia de concerts gratuïts en diumenge a l’escenari de la Daurada Beach Club.

St. Vincent, Franz Ferdinand, Iron & Wine, Los Planetas, Calexico, Albert Pla o Jungle By Night van ser alguns dels noms destacats d’aquella edició.

Enguany el protagonisme ha estat per The Charlatans, Sophie van Etten, Hot Chip o Jose González, amb la baixa important d’última hora dels nord-americans Beirut, per malaltia del seu cantant, la qual cosa també ha pogut perjudicar la xifra final d’assistents.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca