Òmnium projecta un gran “Ho tornarem a fer” al Disseny Hub de Barcelona

L'entitat emmarca l'acció sorpresa en la seva darrera campanya, que recull el missatge de Cuixart a l'al·legat final del judici de l'1-O

Publicitat

Òmnium Cultural ha projectat un gran “Ho tornarem a fer” al Disseny Hub de Barcelona, acompanyat d’imatges i motius de la seva última campanya. L’entitat ha fet aquesta acció sorpresa aquest dimarts a la nit, just el mateix dia que ha iniciat una campanya per reivindicar la mobilització i el dret a l’autodeterminació després del judici a l’1-O. La projecció d’aquest missatge s’emmarca, doncs, en la intenció de l’entitat de difondre el darrer missatge de Jordi Cuixart, president d’Òmnium, al judici de l’1-O, i els valors que afirmen que representa. A més d’aquesta acció sorpresa, Òmnium ha repartit cartells pel territori en què s’hi pot llegir “Manifestar-nos, expressar, mobilitzar-nos, votar. Ho tornarem a fer” i amb els quals vol explicar que el judici i la futura sentència “no frenaran les ganes d’exercir drets fonamentals”. Els missatges d’Òmnium es poden veure en 25 autobusos de l’àrea de Barcelona, en pantalles LED situades als accessos a la ciutat i en 185 cartells tipus OPI al transport públic.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes