Dissabte 21 Setembre, 2019

Lepoldo Pomés: “Mirar és el més important de tot i cada vegada m’agrada més”

El fotògraf presenta el llibre 'No era pecat' sobre els seus records i vivències

“Mirar per mi és el més important de tot”. El fotògraf Leopoldo Pomés ha destacat la importància que té la mirada no només en el seu treball, sinó en el seu dia a dia. De fet, ha assegurat que no ha pogut mai deixar de mirar i que cada vegada li agrada més. “No paro de mirar, no és que m’ho proposi, es que és així”. Pomés ha fet aquestes reflexions a la presentació ‘No era pecat’ (Edicions 62) sobre els seus records i les seves vivències. Ha admès que és difícil dir quina és la millor fotografia per a ell que ha fet durant la seva trajectòria, però n’ha citat una: la de Núria Closas, “que és una fotografia molt important. Quan la vaig tenir al davant i vaig prémer el botó tal com hi havia la llum, vaig notar que estava fent una cosa important i vaig notar una emoció especial i quan la vaig revelar encara més”.

5,225FansM'agrada
944SeguidorsSeguir
15,484SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca