La Revista Branca canvia la seva periodicitat

A partir del seu tercer número serà una revista anual

Publicitat

La Revista Branca de “narratives heterogènies” “que difon obres sense limitació de reputació, estils i gèneres”, ha anunciat que a partir del seu tercer número tindrà una periodicitat anual. Aquest migdia les tres sòcies fundadores de la revista han emès un comunicat que anunciava el nou calendari; tant de presentació d’originals, com de llançament al públic. Ho han fet amb aquestes paraules: “La convocatòria de RITU es desplaça de l’1 de setembre al 15 de desembre d’aquest 2019. Així, tanquem el formulari i el tornarem a obrir després de l’estiu. A partir d’ara la revista serà oficialment anual i totes les convocatòries s’obriran en aquesta època”.

Les tres sòcies també han aprofitat el comunicat públic per tal d’anunciar que el número 2 està actualment disponible a les millors llibreries del país.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes