La Revista Branca canvia la seva periodicitat

A partir del seu tercer número serà una revista anual

Publicitat

La Revista Branca de “narratives heterogènies” “que difon obres sense limitació de reputació, estils i gèneres”, ha anunciat que a partir del seu tercer número tindrà una periodicitat anual. Aquest migdia les tres sòcies fundadores de la revista han emès un comunicat que anunciava el nou calendari; tant de presentació d’originals, com de llançament al públic. Ho han fet amb aquestes paraules: “La convocatòria de RITU es desplaça de l’1 de setembre al 15 de desembre d’aquest 2019. Així, tanquem el formulari i el tornarem a obrir després de l’estiu. A partir d’ara la revista serà oficialment anual i totes les convocatòries s’obriran en aquesta època”.

Les tres sòcies també han aprofitat el comunicat públic per tal d’anunciar que el número 2 està actualment disponible a les millors llibreries del país.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca