Escolta el Primavera Sound gràcies a iCat

La ràdio inquieta acampa entre el dijous i el dissabte al festival de moda de la ciutat

Com ha fet cada any, iCat s’instal·la al Fòrum per seguir la dinovena edició del Primavera Sound, en una edició que l’organització ha qualificat com la més feminenina, paritària i urbana de la seva història.

Publicitat

El dijous, iCat oferirà un especial del programa “Independents” que tindrà Elena Setién i Lorena Álvarez com a convidades. El divendres entrevistaran a Aldous Harding, La Tiguerita i Museless, a més d’oferir tota l’actualitat del Primavera.

Entre djous i dissabte, la ràdio inquieta emetrà en directe els concerts de  Courtney BarnettEmpress Of,Nathy PelusoPavvla i Kali Uchis. Així com Kurt Vile, Mac DeMarco i Boy Pablo.

D’altre banda, Albert Puig, Josep Martín, Blai Marsé, Miqui Puig, Montse Virgili i Marc Ruiz han elaborat una selecció del artistes imprescindibles del festival que podeu trobar aquí.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca