Anna Dot torna a la Capella amb una performance

L'artista donarà vida a una instal·lació aquest dimecres

Publicitat

Aquest dimecres, 22 de maig a les 19 hores, Anna Dot durà a terme la performance: “De l’error a la pedra o de la literatura a l’objecte”, a l’espai La Capell de l’Ajuntament de Barcelona (carrer Hospital, 56).

La instal·lació d’Anna Dot, que forma part de l’Escena 4 i de l’Escena 5, planteja aquest dia una activació performativa a manera de conferència a la mateixa sala d’exposicions. A mig camí entre l’erudició i la xerrameca, l’oratòria d’Anna Dot oferirà un relat detallat dels desplaçaments i les traduccions d’escriptura a pedra que formen part de la seva peça.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca