La Revista Bonart entrega els seus guardons

La festa central del XX aniversari va servir de reconeixement a tots aquells que han fet possible la publicació

Ahir a les 20 hores, a l’Auditori de Girona es van celebrar els XX anys de la publicació de referència de l’art a Catalunya: Revista Bonart. L’acte va ser conduït per Josep Puigbó i la periodista i cantant Clara Sánchez-Bonfill. També va actuar el finalista del Concurs Maria Canals de piano, Jorge Nava. Així com els ballarins, Laia Pujolràs i Pere Planas i la coral Sol Ixent, de Fornells de la Selva, dirigida per Alba Juandó. A més es van mostrar les escultures de Medina-Campeny al hall de l’Auditori.

Publicitat

Els premiats 

La coincidència de la cinquena edició dels Premis Bonart amb el XXè aniversari de la revista, ha provocat que s’entreguin vint guardons en diferents categories. Entre ells s’ha premiat: la Fundació Mapfre, Fundació Josep Guinovart, Sala Artalroc, Districte Cultural de l’Hospitalet, Biennal d’Art de Girona, Museu de la Vida rural, Carmen Thyssen, Celler Mas Blanc i Jové, el programa This Is Art de TV3, Dau al Set, Institut d’Estudis Ilerdencs, Teresa Val Palou, Museu del Tabac d’Andorra, Festival Visa pour l’Image, André Ricard, Lua Coderch, Museu d’Art Modern de Ceret, Museu del Futbol Club Barcelona, Fundació Mas Miró de Montroig del Camp i Carles Puigdemont.

El reconeixement a la trajectòria correspon Pepa Quinteiro, de la Galeria Anquins de Reus; Antoni Pinyol, de la galeria Antoni Pinyol de Reus, Rosa Maria Ricomà, ex directora del Museu d’Art Modern de Tarragona, Josefina Matamoros, gestora cultural de la Catalunya Nord, Jesús Navarro, director del Museu d’Art Jaume Morera de Lleida, Galeria Pilar Riberaygua, Rosa Maria Furriol, de la Galeria Eude de Barelona, Josep Canals, de la biennal d’art contemporani catala, Jordi i Helena Batlle de la Galeria de Sant Cugat, Jordi Font, del Museu memorial de l’Exili, Carles Taché, director de la galeria Carles Taché i Miquel Mascort, de la galeria El Claustre de Girona.

 

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca