El Lliure suspèn les funcions de dimecres i dijous de ‘Dogville: un poble qualsevol’ per una lesió de Bruna Cusí

Totes les entrades venudes per aquestes dues funcions seran retornades

Publicitat

El Teatre Lliure ha suspès les funcions d’aquest dimecres i aquest dijous de ‘Dogville: un poble qualsevol’, dirigida per Sílvia Munt, a causa d’una lesió de l’actriu Bruna Cusí, la protagonista de l’espectacle. El Lliure ha explicat, a través d’un comunicat, que totes les entrades venudes per aquestes dues funcions al teatre a Montjuïc seran retornades i que en principi es preveu reprendre les funcions amb normalitat a partir d’aquest divendres 17 de maig. Sílvia Munt i Pau Miró reflexionen sobre el mal, l’explotació de la dona i la hipocresia en la seva adaptació de ‘Dogville’, la clàssica pel·lícula de Lars Von Trier. Altres temes sobre els quals reflexiona l’espectacle és el poder del grup sobre l’individu i el poder de la família.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca