Enrique Barón, nou vicepresident de la Fundació Salvador Dalí

Jordi Mercader ha destacat l’augment significatiu de visitants dels museus Dalí

Publicitat

El Patronat de la Fundació Gala-Salvador Dalí ha nomenat Enrique Barón vicepresident de la Fundació durant la reunió que s’hacelebrat avui a Figueres. El President de la Fundació, Jordi Mercader, ha destacat latrajectòria de Barón, que ha estat president del Parlament Europeu, i el seucompromís amb el Patronat de la Fundació del que és membre des de 1991.

Durant la reunió, Jordi Mercader ha destacat l’augment significatiu de visitants dels museus Dalí en el primer quadrimestre d’enguany. Un augment que confirmala recuperació iniciada a finals de l’any passat i que permet “encarar amb optimisme l’exercici del 2019”.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca