La Mala Rodríguez, Els Catarres, Boney M i Las Migas actuaran en la Festa Major de Terrassa

La programació de la Festa Major de Terrassa ha reservat un espai per a la promoció d'artistes i conjunts locals

La Mala Rodríguez, Els Catarres, Boney M i la Fundación Tony Manero conformaran part de l’oferta musical de la Festa Major de Terrassa, que se celebrarà del 28 de juny al 4 de juliol.

Publicitat

El programa compta amb una barreja de “noms amb una dilatada trajectòria internacional juntament amb destacats representants del talent local més emergent”, segons ha informat aquest divendres l’Ajuntament de Terrassa en un comunicat.

Arrencarà amb la formació catalana Els Catarres el dia 28 al parc dels Catalans, el mateix escenari al qual l’endemà desfilarà La Mala i el mateix dia, però a la plaça Nova, Boney M, la banda que ha venut més de 170 milions de discos arreu del món durant el seu llarg recorregut musical.

El dia 30 a la plaça Vella serà el torn de la Fundación Tony Manero i el mateix dia el quartet femení Las Migas presentarà el seu nou treball ‘Cuatro’, amb el flamenc com a base a la plaça Nova.

La programació de la Festa Major de Terrassa ha reservat un espai per a la promoció d’artistes i conjunts locals com Lildami, ‘La Noche Gospel’ amb diversos espectacles i Atenea Carter & The Mighty Might, entre d’altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes