Divendres 23 Agost, 2019

Tallen els FGC entre Bellaterra i la UAB i cremen pneumàtics durant la vaga estudiantil

Entitats socials i joventuts de partits reunits a la ILP Universitats han cridat a "buidar les aules"

La línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) del Vallès ha quedat interrompuda perquè diversos estudiants han cremat pneumàtics a la via entre les estacions de Bellaterra i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) durant la vaga estudiantil convocada aquest dijous.

Segons han informat les fonts de FGC, l’aturada del servei ha durat uns 30 minuts, entre les 8.20 i les 8.50 hores, i durant aquest període els trens han funcionat entre Sabadell Parc del Nord i la UAB i entre Bellaterra i Plaça de Catalunya, a Barcelona.

Diversos sindicats d’estudiants i assemblees estudiantils, sindicats, entitats socials i joventuts de partits reunits a la ILP Universitats han cridat a “buidar les aules” en una vaga en instituts i universitats per reclamar una rebaixa de les taxes universitàries.

5,234FansM'agrada
940SeguidorsSeguir
15,473SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca