Tallen els FGC entre Bellaterra i la UAB i cremen pneumàtics durant la vaga estudiantil

Entitats socials i joventuts de partits reunits a la ILP Universitats han cridat a "buidar les aules"

Publicitat

La línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) del Vallès ha quedat interrompuda perquè diversos estudiants han cremat pneumàtics a la via entre les estacions de Bellaterra i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) durant la vaga estudiantil convocada aquest dijous.

Segons han informat les fonts de FGC, l’aturada del servei ha durat uns 30 minuts, entre les 8.20 i les 8.50 hores, i durant aquest període els trens han funcionat entre Sabadell Parc del Nord i la UAB i entre Bellaterra i Plaça de Catalunya, a Barcelona.

Diversos sindicats d’estudiants i assemblees estudiantils, sindicats, entitats socials i joventuts de partits reunits a la ILP Universitats han cridat a “buidar les aules” en una vaga en instituts i universitats per reclamar una rebaixa de les taxes universitàries.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes