Revista Mirall emetrà la taula rodona ‘Getting Up’

L'emissió serà per Twitter Live el 8 de maig a les 19.00 hores

Publicitat

Aquest dimecres a les 19 hores la Fundació Contorno Urbano ha organitzat la taula rodona ‘Getting Up’ amb Craig Castleman, Kapi i Jaume Gómez. Revista Mirall emetrà la xerrada a La Virreina Centre de la Imatge des del seu Twitter (@revista_mirall), on s’aprofundirà sobreel sorgiment del graffiti a Nova York i Barcelona.

L’emissió serà en col·laboració amb la Fundació Contorni Urbano i té la voluntat de fer arribar les reflexions de Craig Castleman a tots els seus seguidors. L’autor americà es troba de gir actualment a la península ibèrica impartint conferències al voltant del sorgiment del graffiti al Nova York dels anys setanta.

“Levantarse otra vez: cuarenta años después”; permetrà al lector aprofundir en una nova faceta de Craig Castleman fins ara desconeguda: el seu potent treball com a fotògraf del grafiti, labor amb la qual s’il·lustra aquest volum que conté més de 160 fotografies inèdites corresponents a la de l’edat d’or del grafiti novaiorquès, un fenomen que el propi Castleman va ajudar a definir i a globalitzar com a solució màgica enfront del tedi visual i urbà de la societat post-industrial.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes